Obsah fóra www.netintra.cz www.netintra.cz
Vítejte na fóru občanského sdružení NETINTRA Moravský Písek
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Problemek

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.netintra.cz -> Volejte adminovi
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tonek
Kecka


Založen: 16. 11. 2005
Příspěvky: 149
Bydliště: Bzenec (Říše Olšovec)

PříspěvekZaslal: 13. 12. 2010, 9:20    Předmět: Problemek Odpovědět s citátem

Ahoj,
mam takovy problem.Doma mam na na jedno AP pripojen NTB i PC.Ale vcera mi zniceho nic prestal fungovat net na pc.Na NTB jede v pohode,zadny problem,ale kdyz ho pustim na PC,tak mi to hlasi,ze vyprsel cas pro spojeni,Zkousel jsem jak FF,tak IE,vytahnout kabel,rst ap pristroje,nic nepomaha.
Tak se chci zeptat,kde muze byt chyba
Diky
_________________
Zkousim,jestli to funguje
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tonek
Kecka


Založen: 16. 11. 2005
Příspěvky: 149
Bydliště: Bzenec (Říše Olšovec)

PříspěvekZaslal: 13. 12. 2010, 10:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz jsem to rozchodil.
Permanentne jsem mel koncove IP cislo 2 a ted jsem dal 3 a uz to jede..Nevim jak je to mozne
_________________
Zkousim,jestli to funguje
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roman
admin


Založen: 25. 08. 2005
Příspěvky: 531
Bydliště: Pískoviště :)

PříspěvekZaslal: 15. 12. 2010, 4:56    Předmět: Odpovědět s citátem

Čím si děláš doma síť, máš tam router nebo to jen ženeš přes switch? Něco podobného už jsem řešil.

A příště radši brnkni nebo pošli mejl, na fórum chodím jen na vánoce a na velikonoce přečíst si Jahulovy vtipy..
_________________
administrátor sítě
čím víc názorů, tím víc problémů...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tonek
Kecka


Založen: 16. 11. 2005
Příspěvky: 149
Bydliště: Bzenec (Říše Olšovec)

PříspěvekZaslal: 15. 12. 2010, 18:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tomu prd rozumim.Sit je normalni.Z AP (takova ta sitova modra krabicka,kteru mame na hajzlu a je nani napsane Acces point wireless,ci jak Very Happy ) a z tama se tahnu kable.Jeden do PC a druhy do NTB.Vse jelo v pohode,ale naraz proste nesel net na PC.Nakonec teda,jak rikam,pomohlo to prepsani posledniho cisla IP adresy.
_________________
Zkousim,jestli to funguje
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.netintra.cz -> Volejte adminovi Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group